måndag 15 februari 2010

MONDAY

Har haft världens skönaste måndag med min fina Sara. Sovmorgon, lunch på Le Café, vidare till L'angolo för fika och fortsatt skitsnack, och avslutningsvis en sväng på stan. Hemma nu och mår inte alls bra. Illamående och feber. Vill verkligen inte vinterkräkas just nu. Det får bli en lång natts sömn. Kan behövas efter denna helg som har varit minst lika vild och galen (och framfröallt rolig) som de senaste i raden, vilket känns i kroppen. Framöver blir det mindre fokus på fest och mer fokus på hälsa och träning.

I fredags vankades afterwork med jobbet. Vi hade vunnit pris och fick massa vin på valfri krog av våra fina chefer. Det blev Soap bar och vi hade mycket trevligt. Som alltid. Därefter vidare till Pure för att möta upp mina tjejer. Där fick vi fick snittar och champagne, och lite senare på kvällen väntade en Victoria's Secret visning. Måste medge att den var över förväntan, med läckra vingar och outfits på tjejerna. Härefter censurerar vi.

I lördags var det bara att bita ihop och knalla till jobbet med fyra timmars sömn i bakfickan. Dagen gick ändå väldigt bra, då majoriteten av oss var bakis och fnittriga. På kvällen mötte jag upp Fia och Jenny för förkrök hemma hos ett gäng grabbar i en sjukt soft lägenhet. Vidare till Berns för att möta upp Sara och resten av tjejerna. Briska event med fri ciderbar i ett par timmar. Det satte sig i skallen. På Berns gick jag och Sara loss. Speciellt i hiphoprummet där vi dansade asset av alla där inne. Med varsin champagnehink på huvudet beger vi oss till Hells för att avsluta kvällen. Det gjorde vi med bravur kan jag säga.




Bilder: Finest och Stureplan. Fredag och Lördag. Pure och Hells.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar